Cormate T28 - Vinner av "Highly Commended" prisen under Motorboat Awards 2024. 

MBY24 FINALIST
Detail
T28-floorplan@2x

Cormate Boats er stolte av å kunngjøre at vår Cormate T28 har vunnet prisen ”Highly Commended” fra Motorboat & Yachting Magazine under Motorboat Awards 2024.

Denne prestisjefylte anerkjennelsen er et bevis på T28s enestående design, ytelse og funksjon innen daycruiser segmentet. Cormate T28 er en daycruiser helt utenom det vanlige, der man får det beste av klassiske linjer kombinert med sjøegenskaper i verdensklasse. Båten er skreddersydd for å oppleve båtlivets gleder på sitt aller beste med venner og familie.

Dersom du er på utkikk etter det perfekte sjøfartøyet som kombinerer eleganse, kraft og komfort? Da anbefaler vi en videre kikk på vår flotte T28. Vi har for sesongen 2024 et begrenset parti på 6 vakre båter på lager, klare for umiddelbar levering.

Cormate T28 kan oppsummeres på følgende måte:

Eksepsjonell design: Cormate T28 har et slankt og moderne design som ikke bare snur hodene, men også forbedrer ytelsen på vannet. Det tidløse skandinaviske håndverket er tydelig i hver eneste detalj, noe som gjør det til et flytende kunstverk.

Utmerket ytelse: T28 drives av en kraftpakke av en motor fra Mercury og T28 leverer hastigheter i 50+ knop segmentet, samtidig som den har overlegne sjøegenskaper. Enten du cruiser langs kysten eller leker deg med vannsport, tilbyr denne båten en uforglemmelig opplevelse.

Innovativ teknologi: Utstyrt med den nyeste NSX marineteknologien fra SIMRAD, har T28 et brukervennlig berøringsskjermgrensesnitt, avanserte navigasjonssystemer og smarte tilkoblingsalternativer. Det sikrer en trygg og behagelig reise på vannet.

Romslig komfort: T28s gjennomtenkte layout gir rikelig med sitteplasser og loungeområder i båten. Den har en innbydende dobbelt solseng både foran og bak i båten. T28 er en smart designet båt med gjennomtenkte fasiliteter som gjør den allsidig og innbyr til nye eventyr på vannet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en gjennomgang av båtene og forhåpentligvis gjøre din neste opplevelse til sjøs uforglemmelig. Utvalget av båter som er tilgjengelig er alle svært godt utstyrte modeller med kun variasjon på skrogfarge og interiør. Alle båtene leveres med den råsterke og potente Mercruiser 6,2L V8 350HK som gir deg en toppfart på ca 50 knop.


Last ned liste med leveringsklare båter

T28 Interiør 4
T28 - Interiør 7-1
T28 Interiør 3
Skjermbilde 2024-03-21 kl. 15.42.35
Cormate

The Cormate boats are engineered
and developed by Hydro Design AS

Cormate AS

Org.nr: 987307471

Blekeriveien 1
1658, Torp

Mail: thomas@cormate.com
Tlf: 454 02 666